Beste ouders, beste kinderen en (last but not least) beste schoolteamers,

Jaja, de laatste schoolmaand ligt op de loer… en dus komt ook ons superdeluxe Schoolfeest weer in het vizier! Zet de wekker, schrijf het in de agenda en leg een knoop in uwe plastron (of in uw vijf meter lange handgeborduurde bruidssleep, dat mag ook): op 9 juni is al het zingen, dansen, smullen, knutselen, spelen en gezellig bijkletsen wat de klok slaat!

Een unieke organisatie van de Ouderraad, met de zeer gewaardeerde medewerking van het ganse schoolteam, en ons unieke, honderden keeltjes sterke AVE-Zangkoor, van de pieperste kleuter tot de struizigste zesdeklasser.

Tot dan!

De Ouderraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.