Hét jaarlijkse sportfestijn van AVE Ouderraad staat voor de deur!
Jaja, ‘Fietsen op rollen’ is ook altijd een beetje ‘feesten op rollen’, dus lees als de wiedeweerga bijgevoegde documenten en schrijf je kind(eren) in voor de wedstrijd, schrijf jezelf en andere volwassen familiesupporters meteen in voor de overheerlijke brunch, en – als toemaatje – kun je je in een trek door ook nog opgeven als ‘helpende hand’ en geniet je zo mee van de geweldige sfeer achter de schermen óf kun je onze trappende jeugdhelden als hun persoonlijke ‘soigneur’ in het zadel helpen!
Wij hopen op een grooooooote opkomst! En: schrijf tijdig in, de deadline is onherroepelijk op 16 maart! De dag zelf inschrijven KAN NIET!
Tot dan!
Het FOR-team van de Ouderraad AVE.
PS: Fietsen op Rollen is enkel bedoeld voor kinderen van de lagere school. De trappers van de fietsen vallen helaas nog buiten het bereik van kleuterbeentjes. Maar: uiteraard zijn kleuterbroertjes en -zusjes wél welkom op de brunch, waar ze samen met hun ouders ook een beetje in de chill-out-zone kunnen genieten 🙂