“Zomers Latijns- en Zuid- Amerikaans carnavalsfeest”

“Om het begin van de lente aan te duiden viert men in Brazilië carnaval.”

Beste ouders,

met de woorden “zomer, zwoel, zon, samba, Hawaï, indianen, Havana, felle kleuren,..” willen wij jullie graag warm maken voor ons “zomers Latijns- en Zuid- Amerikaans carnavalsfeest” dat doorgaat op woensdag 30 april. We zullen in stoet door de straten van Edegem lopen. We vertrekken om 10.30 uur aan de Boerenlegerstraat en gaan zo naar het gemeenteplein. Op het gemeenteplein zullen onze kleuters ook nog voor een dansje zorgen. Wij hopen alvast op véél toeschouwers die dag.

Natuurlijk mag je kapoen deze dag verkleed naar school komen. We denken dan aan bloemen, felgekleurde t shirts, leuke gekleurde shorts, glitters, pluimen, strooien rokjes, gekleurde rokjes,bloemenkransen…alles wat je maar doet denken aan een “zomers Latijns- en Zuid- Amerikaans carnavalsfeest”. (deze dag dus geen Mega Mindy’s, prinsessen, zoro’s…). Of misschien kan een voetballer ook wel dit jaar (WK in Brazilië)? Het is zeker niet de bedoeling dat jullie iets gaan kopen, met een simpele t shirt of een losse broek of kleedje kan je al hele leuke dingen doen….wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat.

Alvast zonnige, zwoele Braziliaanse groeten vanwege het kleuterteam.

P.S. Bij vragen kan je altijd terecht bij de klasjuf of meester.